Lovring Creations

Et liv i forandring og med mere mening

Forandringens vinde blæser og nogle gange skal man følge vinden i stedet for at gå i mod den… Det tager ekstra lang tid og kræver mere energi. Og denne her gang, valgte jeg at vende mig om og lade mig dirigere af det som kaldte. Jeg har nok det meste af mit liv befundet mig i orkanens øje… Et sted hvor tankerne har hvirvlet rundt og støjniveauet har været skruet op på højeste niveau, uden en chance for at høre hvad der blev sagt eller fange de muligheder for forandring der bød sig, da trygheden i stormen, følteste sikrest og som et trygt sted at være.
Men selv om vinden blæser og hvirvler, så skifter den også retning og denne gang, der valgte jeg at følge med… Jeg valgte at skrue ned for larmen og lade mig flyde med af vindens konstante ubeslutsomhed indtil der faldt ro på igen og vejen frem blev synlig.

Nu tænker i sikkert – har hun fået arbejde som metrolog… Mangler lige en grine smiley her 😀 Nej ikke metrolog og slet ikke noget i den dur. Men til gengæld har jeg ladet mig følge af det der gør mig mest glad og der hvor jeg føler at tiden står stille på den absolutte fedeste måde. Et sted hvor jeg kan åbne døren gribe mit værktøj og bare være ét med mig selv og skabe det rum der giver mig glæden ved at være. Et sted hvor at mit liv og mine drømme bliver gjort synligt for mig – at sætte mig ved et blankt lærred og lade hænderne styre hvad der skal være på dette, hvilken historie skal fortælles og udtrykkes i tavshed og kun høres i den indre søgen af mening. En mening som kun er op til beskueren at fange og måske deles i et rum med lyd, med en stemme, med en tekst eller med musik.
Det er der hvor jeg er lige nu.

Enten er i draget med i fortællingen eller også tænker i; Er du sød at komme videre til pointen.
Okay, jeg må ærligt erkende at passionen for at udvikle opskrifter der kan forkæle ganen, er på et meget lille sted pt og er i stedet, blevet byttet ud med en pensel og en ny farvepallet som ikke kan indtages oralt og give en sødme og mæthedsfølelse, men til gengæld kan jeg pirre øjet og vække fantasien og lade jer gå på opdagelse i en historie fortalt i billeder, men uden ord. Noget som kan vække dine øjne til at se en verden du selv skaber. Måske tale til dit indre barn, som kan se vinklerne med Peter Pans øjne, eller fra dit eget indre perspektiv og i nogle hjørner du ikke får eller ville have kigget i, uden noget rykkede i dig.
Hvem ved?
Jeg vil lade det være op til dig, hvad du får ud af malerierne – Jeg fortæller min historie i malerierne, men jeg har også lært af dem, at værkerne ikke kun har talt til mig, men også til andre om hvad der røre sig i dem og vi alle kigger på livet i forskellige perspektiver og derfor er malerier en generel følelse som er forskellig fra dig og mig. Og den historie du finder i malerierne, er din og kun din <3

Velkommen til mit nye univers, hvor penslen er fortælleren og du er forfatteren <3

Velkommen til Lovring Creations

P.s. Jeg vil dog stadig nok kunne finde på at lægge en opskrift og andet ind her på siden og andre kreative ting og dele mine tanker omkring hvad der røre sig, selvom jeg har holdt en lang pause fra bloggen. Jeg føler at pausen var nødvendig for at genfinde mig selv og den gnist som jeg havde for at dele med jer.
Jeg frygtede nok lidt at skulle ligge andet op end det som jeg startede bloggen med… Men hey, bloggen er jo mig, så i får hele paletten og ikke kun dele af den 😉 

Jeg håber i vil tage imod med åbne arme og nysgerrighed, sagt i al ydmyghed.

P.p.s Ikke alle værker er lagt op endnu, men de kommer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.