Hverdagen

Stolen overmandede mig!!

Dagen starter kl 06.30 og jeg er godt i gang. Jeg har lagt planer for alt hvad der skal gøres i dag.
Jeg starter med at lukke hunden ud og give hende mad, tænder for elkedelen, så jeg kan få dagens første kop kaffe. Jeg skal lige sidde og vågne alt imens mine fingre glider hen over skærmen på telefonen. Jeg kigger på en hel masse instavideoer uden at ane hvad det er jeg egentlig kigger på og har lykkelig glemt det hele, da jeg tager den første sip af min varme og duftende morgenkaffe.

Kl. er nu 8.00 og jeg sidder stadig klistret til spisestolen med albuen på bordet og hovedet hængende i hånden, mens fingrene, fra den hånd der er fri, fortsat laver glidende bevægelser henover skærmen, igen uden at ænse hvad det egentlig er jeg kigger på. Og bling, så kommer der en reminder om et webinar som jeg havde tilmeldt mig, men lykkelig glemt alt om, SURPRICE… Et webinar der skulle der skulle give dig redskaber til at se og forstå dit eget værd og potentiale og skabe lederskab i dit eget liv… Waow, det ville da forhåbentlig rive og rykke i alle mine talenter, så det skal jeg da have en lytter på.
På med de trådløse hørebøffer, så jeg ikke vækker de sovende teenager i huset, med min egen selvrealiserings iver.
NU kan jeg sidde i ro og mag og ligne en teletubbi, med de kæmpe hørebøffer og nyde morgens kop kaffe nr 2!!

Efter at have siddet i godt 30 minutter og lyttet aktivt på at høre en kvinde fortælle om sit eget liv og hvor god hun er til det hun laver, ja så koger popcornene gelvaldigt i bagdelen på mig og jeg kan ikke sidde stille længere. Men nu er det jo de trådløse teletubbi bøffer jeg har i, så jeg kan jo lette rø… og gå i gang med at tømme opvaskeren, mens jeg fortsat lytter – Ups, jeg glemte da at lukke hunden ind, hun står derude og lyder som en sopran, alt imens hun hyler over at regnen stille siler ned på hende og pelsen er lidt overfladisk våd – hun er en sofahund og hun foretrækker helt klart solskin 😉 HOV, jeg har da vist også glemt at rede sengen, det kunne jeg også gøre, alt imens jeg fortsat lytter til en endeløs snak om hendes egen selvrealisering – Jeg kunne jo også lige filterer den infusion af brændenælder jeg forsøgte mig med i går…
Behøver jeg at nævne at mit fokus fuldstændig forsvandt og mit hovedet blev invaderet af egne tanker og planer om dagens gøremål??

Nej, den havde du nok regnet ud 😉

Så er det bad tid, mon ikke det kan skubbe lidt gang i hjulene hos mig, så jeg kan komme i gang med dagens pligter og mål…
Jeg ender med at stå på badeværelset i en time hvor jeg får givet mit hår en kur, klippet mine spidser – Jeg håber seriøst ikke min frisør læser det her :0 ansigtet en muddermaske, en scrub, og en fugtgivendemaske og alt det der gejl, som jeg normalt ikke rigtig gider at bruge tid på lige så ofte som det bliver anbefalet – der er jeg nok bare lidt for doven… og jeg vil faktisk egentlig hellere også bare i seng eller blive færdig og komme videre, men i dag var dagen hvor det skulle gøres!! og bum, det blev gjort. – Fed følelse faktisk… Men NU, nu skal jeg altså også i gang, men jeg må hellere lige have mig en kop kaffe mere… og ja, jeg har heller ikke lige nået morgenmaden endnu, så det må jeg vist også hellere lige klare inden hullet i maven bliver for stort, men jeg er allerede nået dertil hvor hænderne ryster på grund af at blodsukkeret er røget i bund… Jeg lærer det aldrig, det der med at spise morgenmad, før jeg når at blive utilpas – Jeg skal vist også til at skære lidt ned på den kaffe… Nå men det er en anden historie.

jeg er havnet på spisestolen igen, igen med morgenmaden – havregryn, mandler og soyacacao,- Ja, grin du bare, men det er som at spise dessert til morgenmad/frokost og det er fandme lækkert 😛 Når jeg har spist min mad, så må jeg hellere i gang, med et eller andet… Nu begynder telefonen at lave underlige lyde og der ligger et opkald fra et nummer jeg mindes at have set før – Arh, der var vist noget med en aftale om at Danmarks statestik skulle ringe og stille nogen spørgsmål, som jeg ikke gad at svare på i mandags da han ringede, så det var vist i dag at jeg havde en aftale med ham om at han kunne ringe…!! Ærligt, jeg sidder og kæmper lidt med mig selv om, om jeg gider at tage den, men nu havde jeg jo lovet det, så det gør jeg. Og ganske rigtigt, det var Kurt fra danmarksstatestik der gerne vil stille nogen spørgsmål om danskernes vaner.
Jamen sæt igang Kurt…

Første spørgsmål;
-Hvad lavede du d. 31 marts kl 04.00? Øhh, drømte vist om noget eller også var jeg op og nattisse??!
-Næste spørgsmål; Så formoder jeg du havde et toiletbesøg og hvad lavede du der? Øhh, undskyld, men hvad drejer det her sig om, udbryder jeg – Kurt svarede at jeg for ti år siden havde været med i en undersøgelse og det var den de fulgte op på nu. Nå, nå, jamen så er jeg mere rolig…
-Jamen jeg tømte bagagerummet og vandposen…
Okay og hvor længe varede det, spurgte han? Så er dagen vist ligesom skudt igang, med en skraldgrinende teenager ved siden af og mig der sidder og smågnækker over de her lidt skøre og pinlige spørgsmål. Jeg skulle også svare på hvad jeg lavede den 14 april – gudskelov for elefanthukommelsen eller noget. Jeg takker Kurt for 15 minutters underholdning i en dag hvor spisestolen har taget patent på den tungeste og miderste del af min krop. Nu må jeg hellere gå ud og si min brændnældeinfusionsdrik, pye for et langt ord, som jeg startede på at lave i går – Jeg skriver lige et blogindlæg i morgen og smider en opskrift til jer om, hvorfor jeg er gået i gang med dette, for det kræver en længere introduktion end jeg vil glæde jer med her.

Teenager nr 2 er vågnet og har en eller anden tema dag på skype med hans klasse idag, så han skal lave noget mad – Bacon, cocktailpølser og scramlede æg. Så her står vi begge i køkkenet, mig med min brændnældeinfusion som stinker af rådent græs, og kæmper om kap, med hvem der kan få køkkenet til at stinke mest – Han vandt totalt overlegent med sin brændte bacon som stadig hænger og stinker i hele huset…

Ja, og jeg sidder stadig på den brede og er ikke noget længere end til tasterne, dog forstyrret ex. antal gange af mand der kommer hjem og teenagere der vil snakke eller have hjælp med deres lektier – dog har jeg rykket mig rundt fra den ene stol til den anden, men heller ikke mere end det og nu er kl 16.00.

Jeg vil prøve igen i morgen at udnytte corona-roen og få lavet lidt af det jeg havde planer om i dag!!

Ps. jeg rykker stolene ud i garagen i aften, så de ikke kan få bugt med min iver eller mangel på samme! Og NEJ, jeg skal ikke se et webinar i morgen som hiver energien ud af mig og jeg regner heller ikke med at Kurt ringer og stiller flere spørgsmål i morgen! Så mon ikke torsdag bliver mere produktiv end i dag??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.