Hverdagen

På hyggetur til Bella og ugen der gik.

Denne her uge startede faktisk helt stille og roligt med en tur til kiropraktoren. Jeg har et knæ med en hulens masse muskelinfiltrationer, som løber fra lysken, ned gennem knæet og videre ned i læggen. Nu kan jeg hverken sidde på knæ eller gå i hug. Hvis jeg forsøger, så kommer jeg altså ikke op igen. Medmindre at jeg ruller over til den nærmeste stol, så jeg har noget at støtte mig op af, eller at der er en, der skal hjælpe mig op, så det lader jeg helt være med nu.- snak om at føle sig gammel 😛
Bare det der med at have benet bukket gør mega nas… 😛 Det har jeg nu døjet med de sidste ni måneder – ærligt, så troede jeg faktisk bare, at det var for, at jeg havde taget på og deraf havde lavet en overbelastning, men nej, det er fordi, at man har gået fra at træne meget (stort set dagligt) til ikke at træne overhovedet. Vildt nok at tænke på ik’? Og ja, jeg skulle nok have taget til behandling lidt før, meeen, det kunne jo have være, at det gik over af sig selv jo – Kender I det?

Tirsdag blev brugt med vinterferiehygge med min yngste søn, som havde inviteret moren her ud at spise – hvor heldig er jeg lige?
Vi var på den lækreste sushirestaurant i Ringsted.- Vi havde ellers vores favoritsted hvad sushi angår, men de havde desværre lukket, så vi måtte prøve noget andet, og det var absolut en succes. Dog var det noget dyrere end andre steder men absolut det hele værd. Servitricen så noget sjov ud, da det ikke var mig der skulle betale. Og Marcus, ja han hyggede sig over, at hun blev så overrasket over, at det var ham, der skulle betale.
Så skulle tiden fordrives inden biftur, så det blev lidt shopping og en tur i en genbrugsforretning – By the way, så har de har en virkelig god en i Ringsted. Jeg elsker genbrugsforretninger – Andres skrald det kan jo blive dit guld ik’? 😛
Marcus ærgede sig vist en smule over at have taget mig med ind i den, for jeg skal jo se på det hele, og jeg har min helt egen rutine, og det er, at jeg først kigger på den ene side af rækkerne og så tilbage til at kigge på den anden siden af rækkerne… Og når der er fem gange med to rækker, hvilket giver ti rækker, og de er pænt lange, ja,- så slipper tålmodigheden ligeså langsomt op for den unge herre 😛 Jeg tænker det lidt sådan, at så er han i træning med kvindementaliteten om ikke andet 😉
Så var det biftid – Birds of prey ventede (filmtitel) Har I iøvrigt prøvet de biografer med lænestole? Det gør altså lige turen i biffen til en helt luksus oplevelse. Hvis ikke I har, så und jer selv at se den næste film i en af de biografer. Jeg er ret sikker på, at I ikke vil fortryde det.
Det her med at tage i biffen, det er iøvrigt noget, vi har gjort næsten hver måned igennem de sidste 10 år – en super god vane, synes jeg. Særligt når tiden typisk bare flyver afsted. Særligt vigtigt synes jeg, at det er, når man er i en sammenbragt familie, at man lige husker, at alenetid med sine egne børn er ligeså vigtigt, som at vi alle laver noget sammen som en stor familie. Jeg ved ihvertfald, at han synes, at det er meget rart, at vi har det her sammen.

Onsdag og torsdag springer jeg over, for der var jeg sur… Vi har skiftet TV-udbyder, og det kan vi vist rolig blive enige om, ikke var en succes. Så de dage gik med opkald og frustrationer over, at tingene ikke fungerede. Jeg ved ikke, hvordan I har det, men jeg synes bare, at sådan noget skal virke, når det er blevet sat op! 🙂

Fredag blev brugt med kiropraktor igen, igen – Det er en længere proces… sluttet af med en tur på bolig-mad-design messe i Bellacenteret, sammen med Henrik og en veninde.
Ja, de blev også udsat for det samme som Marcus – række op og række ned. Men der var da heldigvis massere af smagsprøver til dem 😀
Jeg kan ligeså godt erkende det,- når man slipper mig løs sådan et sted, så er det ligesom at slippe en skade løs et sted, hvor der er mange glimmer ting – jeg vil have det hele!! Er I klar over, hvor mange ting jeg ikke vidste, at vi manglede, før jeg så dem derinde??
Hold nu op, hvis ikke Henrik og min veninde havde været med, så havde vi virkelig fået mange fine ting med hjem. Men det sætter ligesom sin begrænsning at have to økonomisk ansvarlige mennesker med! Hvilket nok var meget godt, men for pokker hvor var der alt, hvad hjertet kunne begære. Jeg har nok gået det meste af tiden og lignet Gollum, når han så Ringen på Frodo – MY PRECIUS… 😀
Vi præsterede at være derinde til de lukkede Og jeg kunne sagtens bruge en dag mere – dog tror jeg, at Henrik foretrækker at blive hjemme, i så fald at vi skulle derind igen. Så hvis ikke du ved, hvad du skal bruge din weekend på, så bør du helt sikkert tage derind 😀

Og jo, jeg fik lov til at gå ud med lidt. Jeg fik købt den lækreste taske, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for før nu. Nogle pudseklude til glasøjnene (miljøvenlige vel at mærke) noget hot ‘N cold gele til alle vores småskavanker herhjemme, nogle nødder, lidt krydderier, nogle steviadrops og en skruedims til at lave sjove kartofler med, og Henrik fik Danmarks bedste romkugler med hjem. Min veninde fik lidt krydderier. Så en win win for alle 😛

Og bedst af det hele, så havde Marcus lavet mad til os da vi kom hjem 😀

Vigtigt!! I fik ikke lov at se tasken ordentligt, så her er en lille billedserie 😀

Den er hånddesignet af to dygtige piger. Denne her taske var en sample, de havde lavet. De har den også i læder. Det er nok ikke sidste gang, at jeg køber tasker fra dem, for de har virkelig tænkt over både design, brug og kvalitet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.