Hverdagen

Når mandag ikke bliver som man troede.

Århh, jeg havde en masse planer for idag, og jeg nåede stort set ingen af dem. Dagen er selvfølgelig ikke omme endnu, men det er dog tæt på, sådan er der jo så meget 😉

Jeg er totalt bagud med super mange ting. Normalt plejer jeg at være færdig med julegaveindkøbene inden 1. december, men sådan er det altså bare ikke i år. Jeg er faktisk knap nok startet på dem. I går var det lige før, at advents gaverne også blev glemt, i anledningen af at min største søn fyldte år. Og gudskelov for det da, for hans dag er da vigtigst trods alt 😀

Men damn, jeg føler faktisk, at mit hoved er ved at koge over, med alle de ting som jeg planlægger og gerne vil nå, men som virker så uendlig langt væk. Også selvom de ligger lige foran mig. Men bumbum, så får jeg lavet en overspringshandlig eller noget andet, der lige skal ordnes først, sms’er der skal besvares, møder der skal nåes, pynt der skal laves, småkager der skal bages osv. – hvor pokker er super Viola når man skal bruge hende?? Hvis jeg kunne finde ud af at lave en grine smiley på computeren, så havde jeg klistret en del på her 😛

Jeg har faktisk prøvet at lave en to do liste, så jeg havde et overblik over alt det, der står i kø inde i mit hoved blot for at give plads til nyt, som stiller sig i kø igen. Og alt det der står på sedlen skal jo helst være klaret samme dag ik’.

Nå, men nu er det bare sådan, at når jeg laver to do lister, så fylder de som regel 2 A4 sider,- og de er 100 % sværtet til med ultra småt skrift og selvfølgelig på begge sider af papiret. Og jeg er så meget blondine .- no offense til andre blondiner, at jeg ikke kan se, at det er totalt urealistisk, med de overdrevne mål, som jeg sætter mig. Og er en umulig opgave, selv for super Viola at nå. Jeg vil faktisk gerne lige tilføje her, at uddannelsen som super Viola, åbenbart ikke er en godkendt uddannelse, og når man har søgt for længe, så anbefaler de læge istedet – eller var det at besøge en? :O

Men hvorom alting er, og mens popcorn sindet stadig bruser, så tror jeg, at jeg de næste dage frem, vil forsøge mig med det råd, som min gode veninde har givet mig. Nemlig at lave en omvendt to do liste. Ja, og hvad er så det? Jo ser du, det er en liste, som man først skriver, når dagen er gået, og man skriver kun de ting ned, som man har nået i løbet af dagen. På den måde når man altid det, man skal! Bum, det er da nemt.

Hvis popcornsindet stadig popper, så tænd fjernsynet, tag din pyjamas på, find en skål, sæt dig i sofaen og find et ligegyldigt program, glo på det og vent til skålen er fyldt, læn dig tilbage og nyd dine popcorn 😛

Nu vil jeg gå 6000 skridt, med vores hund. Alt imens at Henrik laver maden og så håbe på, at jeg har noget mere fornuftigt at skrive i morgen 😉

Må I alle få den skønneste 2. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.