FESTER

Fødselsdag for den mellemste i Bøgehuset

Uhh, sweet fifteen. Bøgehusets mellemste medlem havde fødselsdag i sidste uge, og det skulle naturligvis fejres, med alt hvad der hører til.

Vi bor ikke i det største hus på vejen, og pladsen er altid lidt trang, når vi kun lige skal samle den nærmeste familie. Vi ender som regel altid op på mellem 25-30 mennesker. Så hos os skal vi altid møblere stuen om for at gøre plads til de ekstra borde – Ved ikke om I kender det? Vores hus er fra 60-erne, der var det vinkelstuer der hittede – det giver bare ikke meget plads, når man skal forsøge sig med langborde.

Smukke dahlia.

Men i år valgte vi, fordi vejret var med os, at etablere noget af fødselsdagen udenfor. Vi har jo ikke fået etableret vores nye terrasse, uden at den skal bruges,så snart det er muligt 😉 Jeg fortæller om processen med terrassen i et senere opslag – for den er nemlig klimavenlig 😉 og hold da op hvor gjorde det bare det hele meget nemmere. Vi spiste hovedretten udenfor og tog kaffen og kagen indenfor. Så var det meget nemmere både at dække op, og at få plads til at alle kunne være her, uden det skulle blive for klemt.

Det er ihvertfald ikke sidste gang, at vi gør det på denne måde.

Det eneste billede af opdækningen udenfor – jeg havde ellers taget en video, men kan ikke oploade den på siden desværre – måske den kommer op senere, – når jeg er blevet klogere på teknologien 😉

Traditionen tro får fødselaren altid lov at bestemme menuen, og den stod på pulled pork burger og lækre cremet brownies med hvid chokolade og vanillieis og rabarber sorbet. Uhmm, ikke en dårlig menu. Desværre fik fødselaren ikke noget af det på selve dagen, da hun endte med ondt i maven – men hurra for rester så hun ikke blev snydt 😉

Billeder fik jeg ikke taget så mange af, da jeg havde alt for travlt med at snakke og glemte helt at have telefonen oppe, efter at gæsterne var ankommet.

Psst, opskriften på brownies er at finde under Desserter og Bagværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.