Buketter og dekorationer

Borddekoration i al sin enkelthed.

I lørdags havde vi “game night”. En aften med gode venner, spil, vino og mad. Pragtfuld ny tradition skal det lige siges. Og når nu vi skal have gæster, så har jeg det bedst med et veldækket bord, og i min verden hører der sig blomster til. Ikke noget prangende, men blot noget som skaber et centrum for bordet.

Jeg er nok lidt præget af min oldemor, som også yndede at lave dekorationer til bordet. Det er jo trods alt her, man skal tilbringe det meste af aftenen, når man har gæster.

Her har jeg lavet en dekoration i hvide nuancer med grenet roser og enkeltstilke, hvilket jeg synes giver en god kontrast mellem stilkene, når man holder det i hvide nuancer. Og de hvide roser står rigtig fint til en dug i gammel rosa, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.