Buketter og dekorationer

En hurtig buket til dig selv.

Når nu man lige har lyst til en buket, så er liljer helt perfekte, da de alene hele tiden ændrer deres udtryk for hver dag. De skal bare sættes i en vase og vupti, så har du den fineste og hurtigste buket, som holder minimum 8 dage. Selvfølgelig alt afhængig af hvor varmt I har det hos jer. Jo koldere, jo længere holdbarhed.

Jeg holder utrolig meget af, at det kan gøres hurtigt og nemt, da tiden ikke altid lige er til at stå og binde og ud at finde. Så det er dejligt at kunne springe over, hvor gærdet er lavest. Og liljer gør det bare så nemt. – Det er der selvfølgelig, også mange andre afskårene blomster der gør, men de er nu en af mine yndlinge.

I buketten her er der kun brugt 10 grenede liljer og to stilke olivengrene. Og voila, så har du en buket, som både fylder og ligner en million.

Og så generer det ikke mig, at den har det lidt romantiske look – Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.