BLOMSTER

De smukkeste roser -Belami kordana

Kender I det med, at man bare ikke kan få blomster nok i hjemmet? Herhjemme lever vi nærmest i en botanisk have, da vi begge arbejder med blomster. Min mand kører dagligt med bilen fuld af planter til diverse blomsterforretninger på sjælland, og jeg leger med afskåret og laver dekorationer og buketter til diverse arrangementer.

Vi bliver ganske enkelt helt euforiske, når der er nye blomster i bilen. Ja okay, det er nok nærmere mig der ikke rigtig kan styre mig, når han holder der med bilen fuld af lækkerier.
Men ærligt ville I kunne det, hvis I havde en bil parkeret i indkørelsen fyldt med skønne grønne og farverige planter dagligt?  

Det er faktisk sådan, at vi ikke rigtig har nogle steder tilbage at placere dem mere, så vi er nået til et kompromis,- Når noget nyt skal ind, så må der noget gammelt ud. Hvilket er til stor glæde for mange af vores familie og venner.

Senest kom han hjem med de skønneste Belami kordana roser fra Rosa-Danica (det er ikke en reklame) De er så mega fantastiske med deres lækre duschede lakse farve. Selve rosen laves kun i denne farve, så har du forelsket dig i den, så skal du blot spørge din lokale blomsterhandler, om han kan skaffe den til dig.

De står meget længere end andre potteroser, som hurtig kan miste bladene. Dette er ihvertfald den rose, jeg bedst kan holde indenfor, og jeg er ganske sikker på, at den kan blive plantet udenfor til sommer, da den er noget mere robust end de andre små potteroser, som hurtigt bliver kedelige at se på.😉

Lige nu står de på spisebordet og fryder mit og familiens øje hele dagen, og giver lidt farve inden foråret kommer.

Hvad siger I, er den ikke fantatsisk?

Hov, prisen på disse roser i udsalg ved jeg ikke hvad ligger på, men vil tro det er omk. 60-75 kr.

3 Comments

 • Themez WP

  First of all I would like to say terrific blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out.
  I truly do take pleasure in writing but it
  just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any
  recommendations or hints? Thank you! https://Www.Post2015Hlp.org/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.